antalya escort

bodrum escort

ankara escort

1xbet

van haber

DOLAR 27,2127 0.25%
EURO 28,8532 -0.31%
ALTIN 1.675,83-0,25
BITCOIN 716794-0,39%
Manisa
29°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bayramlık ödemeler başlıyor
26 okunma

Bayramlık ödemeler başlıyor

ABONE OL
26 Nisan 2022 11:30
Bayramlık ödemeler başlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yaklaşık 12 milyon emeklinin 2022 yılı Ramazan Bayramı ikramiyeleri yarından itibaren hesaplara yatırılmaya başlanacak. İşsizlik sigortası, engelli maaşı ve yaşlılık aylığı ödemeleri de bayramdan önce hesaplara yatırılacak.

Emekliler için 27-29 Nisan tarihlerinde ödeneceği açıklanan Ramazan Bayramı ikramiyeleri, yarından itibaren emeklilerin hesaplarına yatırılacak.

4/A’lı işçi emeklileri için maaş ödeme günleri 17 ve 21 Nisan tarihleri arasında olanların ikramiyeleri yarın, maaş ödemesi 22 ve 26 Nisan olanların ikramiye ödemeleri ise perşembe günü yapılacak.

4/B’li Bağ-Kur emeklileri için ise ödemeler 29 Nisan Cuma günü yapılacak.

4/C’li memur emeklileri için de hem bayram ikramiyeleri hem de Mayıs ayı aylıkları haftanın son iş günü ödenecek.

Ödemeler 1100 lira olarak emeklilerin hesaplarına yatırılacak.

İŞSİZLİK SİGORTASI MAAŞI DA CUMA GÜNÜ YATIRILACAK

Nisan ayına ilişkin işsizlik sigortası ödemeleri de Ramazan Bayramı nedeniyle öne çekildi, işsizlik sigortası maaşı cuma günü hesaplara yatırılacak.

IBAN bilgileri bulunmayan vatandaşlara ödemeleri PTT üzerinden gerçekleştirilecek.

Engelli maaşı ve yaşlılık aylığı ödemeleri de 29 Nisan’da yapılacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP