antalya escort

bodrum escort

ankara escort

1xbet

van haber

DOLAR 28,9919 0.23%
EURO 31,2252 -0.16%
ALTIN 1.866,38-1,07
BITCOIN 12788272,01%
Manisa

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

ATASEM kursiyerleri kendi diktiklerini tanıttılar
72 okunma

ATASEM kursiyerleri kendi diktiklerini tanıttılar

ABONE OL
17 Mart 2022 00:46
ATASEM kursiyerleri kendi diktiklerini tanıttılar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antalya Büyükşehir Belediyesi ATASEM kursiyerleri defile düzenledi. Kendi diktikleri kıyafetleri giyerek mankenlik yapan kursiyerlerin saçlarını da yine ATASEM kursiyerleri yaptı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Sanat Eğitim Merkezi (ATASEM) Lara Kurs Merkezi kursiyerleri, kendi diktikleri kıyafetleri, defile ile tanıttı. Yaklaşık 1500 kursiyerin aktif olarak sanat ve meslek kursu aldığı ATASEM Lara’da 30 dikiş, 17 şiş, 15 takı kursiyeri hazırladıkları kıyafet ve takıları giydi. Kursiyerlerin saçlarını ve makyajlarını ise yine ATASEM’de kurs gören kuaför adayları yaptı.

EN GÜZEL DEFİLE

ATASEM’lerin Antalyalıların mesleki, sanatsal, kültürel, kentsel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamak üzere hizmet verdiğini söyleyen ATASEM Lara birim sorumlusu Gül Yenigün, “Kursiyerlerimiz, kendi diktikleri kıyafet ve takıları sergilediler. Saç ve makyajları da yine kursiyerlerimiz yaptı” dedi. Mini defileyi diğer braşnlarda kursa katılan ve kursiyerlerin aileleri büyük bir keyifle izledi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP